Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 7 september 2009

Nieuw op het #Meerdal : 2-pers VIP cottages

Nu ook 2 persoons VIP-cottages op het Meerdal
U wilt er met z’n tweetjes even tussenuit? De 2-persoons cottages op het Meerdal bij America in Limburg bieden volop privacy en comfort. Elke cottage heeft bijvoorbeeld een compleet ingerichte keuken en een privé terras.

- Center Parcs.nl

Ja, je leest het inderdaad goed! Trots prijkt deze bovenstaande tekst tussen de Parkspecialiteiten van het park. Naast dat de Center Parcs-parken als de Erperheide (B) en de Huttenheugte flink hameren op het verbeteren en upgraden van het luxeaanbod binnen de cottages, timmert ook het Meerdal ongestoord en onopgemerkt aan luxere cottagetypes. Geheel nieuw in het cottageaanbod van het Meerdal zijn de onlangs toegevoegde tweepersoons VIP cottages. Voorheen stonden deze cottages bekend om hun bonte kleurenpalet en kinderlijke interieur, toen ze onder de noemer 4-pers Premium Kindercottages te boeken waren. Deze voormalige 4-pers Premium Kindercottages MD435 hebben recent een gehele restyle ondergaan, waardoor ze nu als vernieuwde 2-pers VIP cottages MD265 de markt opgaan.

De vernieuwde 2-pers VIP cottages zijn er onder de volgende cottagesnummers op het park terug te vinden : nrs. 412,413,414,415,356. Mocht je direct ‘verkocht’ zijn, en een boeking wil maken voor dit type met een aankomst vóór 5 oktober 2009, ben je genoodzaakt een belletje te plegen naar Call Center : 0900 660 660 0 . Aankomsten na deze datum zijn wel online boekbaar.

Bron en hele artikel: Eigencenterparcs.nl