Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 30 september 2009

Bings Beestenboel onthuld op de #Huttenheugte

eroen en Jasper Koopman uit Dalen hebben de winnende naam verzonnen voor de kinderboerderij op Center Parcs De Huttenheugte. Laura Mepschen uit Coevorden onthulde de naam. Zij had in dromenhuis Medromis, waar kinderen in december hun dromen kenbaar konden maken, vermeld dat zij een dag burgemeester van de gemeente Coevorden wilde zijn. Haar droom ging 7 mei in vervulling. In haar functie als burgemeester opende zij de nieuwe kinderboerderij op De Huttenheugte.

Aan Laura Mepschen -even terug in haar rol als burgemeester- was de eer de naam van de kinderboerderij te onthullen door het verwijderen van een doek.
Kinderboerderij Bing's Beestenboel is de 150e kinderboerderij in Nederland waar bezoekers de gratis kinderboerderijenkrant mee kunnen nemen. Ter gelegenheid van deze mijlpaal ontvangt de kinderboerderij in de Huttenheugte het "duurzame cadeau" van Main Energie/VMK. Dit betekent dat op de kinderboerderij gratis energiezuinige lampen worden aangebracht. Dit bespaart energie en geld. De kinderboerderij is dagelijks geopend.

Bron en hele artikel: Coevorden aan huis