Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 16 juni 2012

Meander opent vakantiedialysecentrum in Center Parcs De Eemhof


Woensdag is het Meander vakantiedialysecentrum in Center Parcs De Eemhof officieel geopend. In de bijbehorende jachthaven Marina De Eemhof is een sfeervol vakantiedialysecentrum ingericht. De heer Leebeek, eerste patiënt in het vakantiedialysecentrum, verrichtte de openingshandeling.
De heer Leebeek is zeer verheugd met de komst van het vakantiedialysecentrum. “Ik kan op deze wijze met mijn hele familie een week op vakantie. Op deze locatie met prachtig uitzicht over het Eemmeer, heb ik ook tijdens de dialyse nog steeds een vakantiegevoel.” Op vakantie gaan is voor een dialysepatiënt niet vanzelfsprekend. De meeste patiënten dialyseren drie keer per week een dagdeel, iets wat altijd door moet gaan. Een dialysepatiënt is gebonden aan een vakantiebestemming waar een dialyseplek in de omgeving is. Op De Eemhof kunnen patiënten terecht in een volwaardig dialysecentrum, met verpleegkundigen uit Meander Medisch Centrum.

Bron en hele artikel: Nijkerk Nieuws

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap