Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 7 juni 2012

EK dé reden voor weekendje weg

Center Parcs heeft een speciaal EK-arrangement samengesteld geldig in alle Center Parcs-parken in Nederland, België en Duitsland zodat gasten optimaal kunnen genieten van een weekendje weg tijdens het EK. Dankzij dit speciale arrangement is voetbal niet langer een excuus om thuis te blijven, Center Parcs heeft namelijk aan iedereen gedacht!

Fanatieke voetbalfans hoeven geen seconde voetbal te missen, omdat alle wedstrijden op een groot scherm te zien zijn voor alle bezoekers. Liever de match in alle rust volgen? Dan biedt de TV in de cottage uitkomst.

Voor de vrouwelijke bezoekers haalt Center Parcs pas echt alles uit de kast. Met gratis saunatoegang en een gratis prosecco-bar legt Center Parcs vrouwen, voetbalfan of niet, volledig in de watten. Geniet bijvoorbeeld tijdens wedstrijden van de Nederlandse of Duitse teams en tijdens de kwart-, halve en grote finale van Ladies Night: vanaf 18:00 uur is de sauna dan gratis toegankelijk. Voor de vrouwen die wél de wedstrijden willen volgen, maar niet aan het bier willen is er een speciale prosecco-bar die strategisch staat opgesteld bij de grote schermen. Voor de kids worden er EK-voetbal toernooien georganiseerd, zodat zij zich even profvoetballer kunnen wanen.

Bron : Travelution