Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 29 oktober 2014

Voor 49 euro naar Center Parcs - met Media Markt


Ga eens een midweek of weekend ontspannen bij Center Parcs! Met de Center Parcs vouchers (49 of 69 euro per persoon) geniet u van een volledig arrangement waar verblijf in een comfortabele cottage, entree voor een extra activiteit, bedlinnen, reserveringskosten en toeristenbelasting zijn inbegrepen. U heeft de keuze uit : Center Parcs de Kempervennen of Center Parcs de Huttenheugte. Wees er snel bij, want vanaf woensdag 29 oktober, is er een beperkt aantal vouchers beschikbaar!

Voucher kopen: www.mediamarkt.nl/centerparcs
  • Center Parcs de Kempervennen
  • Deze winter eens in Nederland van de piste afsuizen of voorafgaand aan de wintersport nog even oefenen? Als u kiest voor een verblijf in Center Parcs De Kempervennen, is een entreekaart voor Montana Snowcenter inclusief(t.w.v. €18,50). 
  • Center Parcs de Bungalowpark
    En raken uw (klein)kinderen thuis niet uitgepraat over hun idolen van Studio 100 zoals Kabouter Plop, Bumba, Piet Piraat, Huis Anubis en K3? Dan bent u bij Center Parcs De Huttenheugte helemaal aan het juiste adres. Plopsa Indoor Coevorden ligt namelijk tegen het bungalowpark aan en bij de vouchers is een dagentree tot dit attractiepark inclusief (t.w.v. € 18,25, Plopsa is gesloten op maandag en vrijdag).
Welke voucher u kiest is afhankelijk van het aantal personen en of u een midweek of weekend wilt boeken. Wanneer u de voucher online heeft besteld ontvangt u per e-mail uw unieke vouchercode waarmee u bij Center Parcs kunt boeken.
  • MIDWEEK 2 PERSONEN
    Ga een 3-daagse midweek ontspannen bij Center Parcs. U overnacht van maandag tot woensdag of van woensdag tot vrijdag in een 2-persoons cottage.
  • WEEKEND 2 PERSONEN
    Ga een weekend ontspannen bij Center Parcs. U overnacht van vrijdag tot maandag in een 2-persoons cottage.
  • MIDWEEK 4/6/8 PERSONEN
    Ga een 3-daagse midweek ontspannen bij Center Parcs. U overnacht van maandag tot woensdag of van woensdag tot vrijdag in een 4-, 6- of 8-persoons cottage.
  • WEEKEND 4/6/8/ PERSONEN
    Ga een weekend ontspannen bij Center Parcs. U overnacht van vrijdag tot maandag in een 4-, 6- of 8-persoons cottage.
Let op: 
  • om een 2- 4-, 6- of 8-persoonscottage te boeken, heeft u respectievelijk 2- 4, 6 of 8 van deze vouchers nodig.
  • Voor weekend aankomsten op 5 en 12 december 2014, 9-, 16- en 23 januari 2015
  • Voor 3-daagse midweek aankomsten op 8 en 10 december 2014, 12 en 14 januari 2014