Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 29 oktober 2014

Restaurant Nonna's opent in Center Parcs De Eemhof

In Center Parcs De Eemhof in Zeewolde opent vrijdag 31 oktober de eerste Nederlandse vestiging van restaurant Nonna’s. Op dit moment wordt in het vakantiepark de laatste hand gelegd aan het Italiaanse restaurantconcept waarin het draait om verse producten, service en snelheid.

Nonna’s is gedurende 2014 uitgebreid getest. De eerste Nonna’s opende half januari in Center Parcs De Vossemeren in het Belgische Lommel. Toen werd door zowel Center Parcs als cateraar Albron aangegeven dat, wanneer de formule een succes zou zijn, er op termijn ook Nonna’s in Nederlandse vakantieparken van Center Parcs zouden openen. Dat gaat nu dus gebeuren in het vakantiepark in Zeewolde.

Zuiden
Nonna’s is het ‘pizza e pasta’ restaurant van Center Parcs en toont zich aan de bezoekers ‘in de sfeer van het Italiaanse zuiden’. Nonna’s biedt op de kaart zowel pizza’s als pastagerechten die ter plekke vers worden bereid. Voor pastagerechten kan de klant een keuze maken uit zijn favoriete pasta (tagiatelle, spaghetti of penne) en dat combineren met een van vier verschillende sauzen. Ook staat er als dessert Italiaans ijs op de kaart.
Naast Nonna’s en Evergreenz zal de komende maanden ook het Grand Café in De Eemhof een verandering ondergaan. Dit blijft een Grand Café maar met een knipoog naar Nederland's koloniale tijd in Indonesië. Cateraar Albron streeft ernaar voor de zomer van 2015 nog vijf Nonna’s te realiseren. Dit betekent dat vóór komende zomer alle Nederlandse parken van Center Parcs, met uitzondering van Zandvoort en Limburgse Peel, een Nonna’s zullen hebben.

Bron: out of home