Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 22 oktober 2014

CEO Francoise Gri verlaat groupe Pierre et Vacances Center Parcs

Kort na het bekendmaken van de kwartaalcijfer, kopt eigencenterparcs
Top-vrouw, Françoise Gri, pakt koffers bij Pierre & Vacances – Center Parcs


Er zijn tijden van komen en tijden van gaan. Voor Francoise Gri vooral het laatste. Jeweetjewel, één van de grote namen bij Pierre et Vacances, het uiteindelijke bedrijf achter ons geliefde Center Parcs. Ze kwam in 2013 bij Pierre et Vacances, werd CEO en heeft vandaag laten weten te vertrekken. Het vertrouwde gezicht van Pierre et Vacances, Gerard Bremond inmiddels 77 jaar, blijft nog altijd. Maar Francoise vertrekt dus.
Was dat even schrikken. Er vertrekt een bekend gezicht van Pierre et Vacances. En niet zomaar eentje. Ze was én blijft een harde werkster. Ook wij keken en kijken er een beetje raar van op. 5 november zou ze haar 2-jarig jubileum uitbundig kunnen vieren binnen de Parijse kantoormuren, maar Francoise stapt op. Ze trad namelijk nog niet eens zo heel gek lang geleden aan, op 2 januari 2013.

In het franse artikel staat dat Bremont weer de algehele leiding van het bedrijf op zich neemt. Officieel “samenvoegen van de functies van voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO om de uitvoering van het actieplan Francoise Gri, "Win2016" verder te laten verlopen.

Francoise Gri trad formeel aan op 2 januari 2013 als vervanging van Sven Boinet (de huidige COO van Accor).

Bron en hele artikel: Eigen Center Parcs
Andere bron:  esechos