Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

donderdag 4 februari 2016

Sales Manager New Foreign Markets

Functie omschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een internationale omgeving? Heb je ervaring in Trade en B2C sales en beschik je over een proactieve houding? Dan heeft Center Parcs een interessante vacature voor jou op het hoofdkantoor van Center Parcs Europe in Capelle aan den IJssel. Voor de Sales afdeling zijn ze op zoek naar een:
 
Capelle aan den IJssel
 
Wat zijn je taken?
Als medewerker Sales Manager NFM realiseer je de commerciële doelstellingen voor de selectie van  NFM landen, zoals Scandinavië, Oost- en Zuid-Europa, voor travel trade en lokale online travel agencies (OTA)/affiliate accounts. Daarnaast realiseer je directe en indirecte inkomsten en branding voor een effectieve en efficiënte samenwerking met (nieuwe) online en offline resellers en partners. Je coördineert de commerciële planning voor Centerparcs.com en NFM direct marketing.
 
In deze functie houd je je onder andere bezig met:
  • Implementeren, beheren en optimaliseren van relaties met resellers en partners.
  • Ontwikkelen van nieuwe partnerschappen en zorg dragen voor voldoende innovatie in huidige partnerschappen en onze merken.
  • Aandrijven van inkomsten en het optimaliseren van rendement.
  • Ontwikkelen en produceren van het sales jarenplan en het vertalen van het plan naar een activiteiten plan.
  • Monitoren, analyseren en rapporteren van de sales resultaten op wekelijkse basis en monitoren van de statistieken op de website Centerparcs.com
  • Plannen en evalueren van de maandelijkse email campagnes.
  • Kennis ontwikkelen over de positionering van Center Parcs en Sunparks.
  • Functioneel overleg met de business line Center Parcs Europe  en met het hoofdkantoor Groupe Pierre et Vacances Center Parcs in Parijs.
Meer informatie; Jobbird

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap