Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

maandag 22 augustus 2016

Boeren kunnen gastheer zijn voor luxueuze kampeerders

Schept de nieuwe vakantietrend ‘glamping’, een samenvoeging van ‘glamorous’ en ‘camping’, opportuniteiten voor landbouwers? Als we VTM Nieuws mogen geloven wel want luxueus kamperen op de boerenbuiten zou ook in ons land steeds meer succes kennen. Momenteel kan het enkel in Poperinge en Vielsalm maar als het van de voormalige CEO van Center Parcs afhangt, dan openen er het komende jaar een tiental glampings in België. James Mennekens roept landbouwers uit alle provincies op om hun erf open te stellen voor glampeerders.
Samen met het gezin herbronnen, ver weg van alle drukte en stress. Doe dat in een tent die voorzien is van alle comfort en je hebt de succesformule van ‘glamping’. In Nederland, het kampeerland bij uitstek is het fenomeen al stevig ingeburgerd. Ook in Frankrijk, Groot-Brittannië en in de Verenigde Staten staan er al ettelijke tenten opgesteld. De hype waait nu ook over naar België, want de vroegere topman van Center Parcs James Mennekens wil 'glamping' bij ons introduceren.

Mennekens zegt dat het landbouwers een extra inkomen kan opleveren. Hij meent namelijk dat dit soort toerisme alleen nog maar aan populariteit zal winnen. Hoewel je slaapt in een echt bed zorgt het vuur en zelf eten maken nog altijd voor de kampeerervaring. Op korte afstand van de hectiek van de stad kunnen kampeerders tot rust komen. De glampings worden uitgebaat door landbouwers in samenwerking met ‘Het Betere Boerenbed’, de organisatie van Mennekens.

Bron en hele artikel: Vilt

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap