Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 16 januari 2008

Opkikkerdag op Center Parcs de Eemhof

Koning Winter daalt neer tijdens Super Opkikkerdag
Ruim 50 gezinnen met een langdurig ziek kind genieten van winterse taferelen

Zaterdag 19 januari organiseert stichting De Opkikker de eerste Super Opkikkerdag van 2008. Tijdens deze eerste Super Opkikkerdag, uit een reeks van negen(!), biedt stichting De Opkikker met ruim 100 vrijwilligers, gezinnen met een langdurig ziek kind hun broodnodige afleiding aan.

Stichting De Opkikker organiseert deze Super Opkikkerdag in samenwerking met Ronde Tafel Nederland en Center Parcs "De Eemhof" voor ruim 50 langdurig zieke kinderen en hun gezin uit het hele land. Ook dit keer zal stichting De Opkikker er alles aan doen om de kinderen uit de dagelijks, vaak harde realiteit te laten ontsnappen. Na een persoonlijke intake is er voor elk gezin een persoonlijk draaiboek geschreven. 75 leden van de Ronde Tafel Nederland zullen er voor zorgen dat de gezinnen niets te kort komen op 19 januari a.s.

De grote verassing voor de gezinnen zal het Winter Wonderland zijn; compleet met schaatsbaan, sneeuwhelling, ijsklimwand en arrenslee kunnen de gezinnen zich tegoed doen aan de warme choco en snert om vervolgens rond gereden te worden door echte poolhonden. Voor de kinderen met andere interesse is er gezorgd voor een geschikt alternatief, bijvoorbeeld een rit in een limousine of een vlucht met een helikopter. Anderen kunnen een kat uit de boom redden met de brandweer of een boef vangen met de politie. Kortom te veel om op te noemen.De dag wordt afgesloten met een besloten optreden van diverse bekende artiesten en een passend buffet.

Deze Super Opkikkerdag begint om 10.00 uur op Center Parcs De Eemhof, Slingerweg 1 te Zeewolde, waarna het programma doorloopt tot 18.00 uur. Op dit tijdstip worden de gezinnen feestelijk uitgezwaaid door de relaties en alle betrokken vrijwilligers waarna het grote opruimwerk begint.

Bron: Persbericht Stichting De Opkikker