Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 5 oktober 2008

Kids4Tennis: uitbreiding samenwerking Eltingh en Haarhuis

Bijzonder initiatief enthousiasmeert basisscholieren voor het tennisspel

CENTER PARCS EN ELTINGH HAARHUIS TENNIS & EVENTS
BREIDEN SAMENWERKING UIT MET ‘KIDS4TENNIS’

Rotterdam, 1 oktober 2008 - Center Parcs - marktleider in korte vakanties - en Eltingh Haarhuis Tennis & Events - marktleider op het gebied van tennisevenementen - breiden hun samenwerking uit. Met het bijzondere initiatief ‘Kids4Tennis’ willen zij basisscholieren onder begeleiding van topcoach Alex Reijnders laten kennismaken met de tennissport. Zo blijkt dat kinderen niet snel uit eigen beweging gaan tennissen of zich bij een tennisclub aanmelden. Vandaar dat zij onder het motto ‘Wees sportief, kom in beweging’ enthousiast worden gemaakt voor deze gratis tennissessies in de parken van Center Parcs.

Center Parcs en Eltingh Haarhuis Tennis & Events bundelen de krachten door kinderen van 6 tot en met 12 jaar tennisprogramma’s aan te bieden in alle Nederlandse categorie 5-parken van Center Parcs. Deze programma’s worden begeleid door het professionele parkteam van
Center Parcs, dat terzijde wordt gestaan door Alex Reijnders. De voormalige coach van Jacco Eltingh en Paul Haarhuis is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het jeugdtennis binnen de organisatie.

Eltingh en Haarhuis schreven vele overwinningen op hun naam. Dankzij een perfecte samenwerking en uitstekend teamwork werden zij twee keer wereldkampioen dubbelspel en wonnen ze als eersten in de tennisgeschiedenis alle Dubbel Grand Slam-toernooien: Wimbledon, de US Open, Roland Garros en de Australian Open. Sinds het einde van hun professionele tenniscarrière begeleidt het duo met veel succes seminars, spreekbeurten, tennis clinics en de welbekende AFAS Tennis Classics, waarbij vele oud-tennistoppers - onder wie John McEnroe, Björn Borg en Goran Ivanisevic- acte de présence geven.

Beweging voor kinderen steeds belangrijker
“Sport is een uitstekend middel om kinderen op een plezierige en afwisselende manier te laten bewegen. Center Parcs is dan ook erg blij dat zij kinderen dankzij de enorme kennis en ervaring van Paul Haarhuis, Jacco Eltingh en Alex Reijnders een leuk, gevarieerd programma kan bieden”, aldus Ronald Duijtshoff, Country Development Manager van Center Parcs. Alle parken bieden ruimte aan tennisbanen waarop het hele jaar - weer of geen weer - kan worden gespeeld. Bovendien kan op de meeste parken worden uitgeweken naar uitstekende binnenaccommodaties. Ook Dunlop Sports levert een belangrijke bijdrage aan ‘Kids4Tennis’. Duijtshoff: “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met deze partner, die al jaren een vooraanstaande positie inneemt in de internationale tenniswereld. Dit initiatief stelt Center Parcs in staat kinderen structureel een actief en afwisselend tennisprogramma te bieden waaraan zij tijdens hun verblijf op de parken (midweek of weekend) gratis mee kunnen doen.”

Bron: Perbericht Center Parcs