Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 4 mei 2009

SPONGEBOB WEEKEND IN CENTER PARCS

HET HEIJDERBOS STAAT VAN 26 TOT 29 JUNI VOLLEDIG IN HET TEKEN VAN SPONGEBOB

2009 is Het Jaar van de Spons, en Center Parcs viert dit met alle SpongeBob-fans. Zo staat Het Heijderbos van vrijdag 26 tot maandag 29 juni volledig in het teken van deze razend populaire kinderheld. Jeugdige fans wanen zich tijdens het speciale SpongeBob Weekend in een echt SpongeBob-paradijs. Het restaurant wordt omgetoverd in de Krokante Krab en het park ondergaat een gedaanteverwisseling naar Bikinibroek. Bovendien kunnen SpongeBob-fanaten
zich naar hartenlust vermaken met allerlei leuke activiteiten; van een heuse SpongeBob-disco en Wannabe a Krabburgerbakker, tot de Nickelodeon truck met optredens van o.a. Zirkus Zirkus en Yes-R.
Uiteraard zijn in alle 750 cottages vele leuke dingen SpongeBob-spullen aanwezig zoals douchegel, tandpasta, een SpongeBob-strandbal en een leesboekje. Maar dat is niet alles. Het hele weekend staat in het teken van SpongeBob. Zo worden 24 uur per dag SpongeBob-afleveringen uitgezonden en zijn allerlei leuke SpongeBob-gadgets verkrijgbaar. Ook zijn er nog nooit eerder vertoonde afleveringen én de SpongeBob-film te zien in een speciaal ingerichte bioscoop in het park, dat mag je dus echt niet missen!

Het Jaar van de Spons
2009 is het Jaar van de Spons. SpongeBob SquarePants is al jaren één van de best bekeken series op Nickelodeon. 2009 is een druk jaar voor SpongeBob. Afgelopen paasweekend was hij aanwezig bij de Utrecht Running Experience en de Jaarbeurs Utrecht Marathon, om vooral de jonge lopers aan te moedigen. Woensdag 15 april werd de eerste SpongeBob-tulp gedoopt in de Keukenhof en op 18 april was een speciale tv-aflevering van SpongeBob, getiteld De grote golf, te zien op Nickelodeon. De held heeft sinds 10 april een eigen website: www.spongebob.nl.Op de site vind je waanzinnige games, de cartoon creator, vele weetjes en prijsvragen van SpongeBob.
Houd voor meer informatie www.nickelodeon.nl goed in de gaten!

Bron: Persbericht Center Parcs