Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 17 maart 2012

Center Parcs en Landal kondigen de lente aan…

 www.landal.nl/DM1201L 10% korting op verblijf
..en doen dat allebei met een online magazine. Is het toeval dat de mailtjes vlak na elkaar binnen komen? Het biedt natuurlijk wel een uitgelezen kans om het lentegevoel van Landal en CenterParcs eens te vergelijken.


CenterParcs
Het online magazine van deze vakantie-aanbieder heet ‘Close Up’ is een mix tussen een webpagina en een magazine. Je kunt er dus niet in bladeren, maar op de voorpagina klik je meteen door naar de diverse onderwerpen. De meeste items zijn wel opgemaakt als tijdschriftartikel, met de toevoeging van een filmpje. Het lentegevoel wordt bij CenterParcs vertegenwoordigd door:

- Ali B, die vertelt dat WOW-momenten een belangrijk onderdeel vormen van zijn vakantiegevoel. Handig gebruik gemaakt van een ambassadeur voor het park
...

Landal
Dit magazine wordt geopend met een muziekje op de achtergrond, waarmee je meteen in lentesfeer geraakt. Gelukkig heeft elke pagina een eigen melodietje, want na enkele herhalingen ga ik wel naar de volumeknop op zoek. Altijd een sterk punt in Landal promotie zijn de uitnodigende foto’s die meteen een sfeer neerzetten.

Bron: Pretwerk