Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


woensdag 30 oktober 2013

Strategische overeenkomst bezegeld op feestelijke bijeenkomst

In het kader van een strategische overeenkomst worden 40 elektrische auto’s afgenomen. Het merendeel van de auto’s wordt ingezet voor eigen gebruik en een aantal exemplaren wordt uitgeleend aan organisaties die zich sterk maken voor verduurzaming.

De samenwerking werd begin 2013 aangegaan tussen Eneco en Mitsubishi Corporation.
Als onderdeel van deze samenwerking heeft Eneco op de Dag van de Duurzaamheid (10 oktober 2013) 40 i-MiEVs afgenomen. De i-MiEV is een compacte elektrische auto van Mitsubishi.

Feestelijke overhandiging
Tijdens een feestelijke bijeenkomst overhandigde Tatsuya Kaji, Corporate General Manager Mitsubishi Motors Europa & Midden-Oosten, de autosleutels aan medewerkers van Eneco, Stedin en Joulz, en aan duurzame partners van Eneco als Diergaarde Blijdorp, Center Parcs en de lokale coöperatie’s LochemEnergie en Veenstroom.

Persbericht CP
In het kader van de Dag van de Duurzaamheid ontvangt Center Parcs van partner Eneco een aantal 100% elektrische auto’s. De zogenaamde Mitsubishi MiEV’s zullen worden gebruikt door het personeel en de gasten van Center Parcs Het Heijderbos in Heijen, Center Parcs De Eemhof in Zeewolde, Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven, Center Parcs De Huttenheugte in Dalen, Center Parcs Het Meerdal in Amercia en Center Parcs Park Zandvoort. Op elk park komt een oplaadpunt met plek voor twee elektrische auto’s, ook deze oplaadpunten zijn beschikbaar voor gasten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de HollandseWind-stroom van Eneco. Het unieke aan dit concept is dat men per park kan zien welke windmolen de energie heeft opgewekt.

Even opladen tijdens de vakantie
Voor de gasten van Center Parcs is hun vakantie op één van de parken ideaal om de batterij weer helemaal op te laden. Sinds vandaag geldt dat ook voor de batterij van hun elektrische auto, en dit gewoon op de centrale parkeerplaats van de verschillende parken.
Paul Geraeds, Directeur Marketing van Center Parcs, verklaart de motivatie achter deze samenwerking: “Dit is voor ons een dubbel duurzaam initiatief. Enerzijds 100% CO2 neutraal vervoer en anderzijds is het een mooie gelegenheid voor gasten om hun elektrische of hybride wagen tijdens hun vakantie op te laden.”

Labels:
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap