Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 28 februari 2015

Nieuwe slogan van Center Parcs: Echt even samen

Emotion, Share, Care & Joy zijn de begrippen die worden samengevat in deze nieuwe sterke handtekening.

Steeds vaker verlangt men ernaar om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en meer tijd met elkaar door te brengen. Bij Center Parcs is er op ieder moment van de dag voor ieder wat wils en kan de hele familie aan een activiteit naar keuze deelnemen dankzij het uitgebreide aanbod.

ECHT EVEN SAMEN
“Center Parcs is meer dan een eenvoudige vakantie- of weekendbestemming. Het is een uniek concept dat beantwoordt aan ieders behoeften. Een moment van rust waarop mooie momenten met elkaar kunnen worden beleefd. Of men nu komt om te ontspannen of juist om een adrenalinekick te krijgen, ieder beleeft het verblijf van zijn dromen”, benadrukt Vanessa Diriart, Vice CEO Center Parcs Europe – Groupe Pierre & Vacances Center Parcs.


 60 NIEUWE ACTIVITEITEN
Omdat iedere familie uniek is, heeft Center Parcs maar liefst 60 nieuwe activiteiten ontwikkeld om samen te beleven en te delen. In alle parken in Europa legt Center Parcs hierbij het accent op verschillende doelgroepen.
  • Vlotten & Hutten Bouwen
    Midden in de natuur, in het bos of aan de rand van het meer, samen met andere kids een vlot of (boom)hut bouwen. Wie heeft er een goed plan? Wie kan anderen leren knopen leggen?
  • Familie Workshops
    Samen aan een knutselwerk bezig zijn schept een band tussen ouders en kind. Samen glunderen om het eindresultaat doet dat ook.
  • Familie Paintball
    Volg de aanwijzingen van je aanvoerder – of ben je dat zelf?
    Kinderen en ouders betreden de Cool Factor Arena en gaan een hevige strijd met verfkogels tegemoet. Durf jij het aan?
Bron: Persbericht Center Parcs