Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 21 februari 2015

Retropop 2015

Op zaterdag 13 juni is het alweer zover: de 14e editie van Retropop! Net als voorgaande jaren zal dit event plaatsvinden op het festivalterrein aan De Grote Rietplas in Emmen. Dit terrein biedt plaats aan duizenden muziekliefhebbers.

Retropop is een jaarlijks muziekfestival in Emmen in de Nederlandse provincie Drenthe. Het festival duurt één dag en beschikt over maar liefst vier podia. Op het hoofdpodium spelen originele bands uit de jaren 70, 80 en 90. Op de Nederpopstage spelen originele Nederlandse bands uit de jaren 70, 80 en 90. Ook er is een Discotent met DJ’s. Voor het eerst dit jaar is er ook de Future-stage met bands van nu. De organisatie ligt in handen van Zalavolbate.

Combineer je bezoek aan Retropop met een comfortabele overnachting in Center Parcs Parc Sandur! Vanaf Parc Sandur bereik je in minder dan vijf minuten het festivalterrein en kun je heerlijk comfortabel tot rust komen in je eigen cottage aan het water.

Tijdens Retropop verblijf je van vrijdag 12 tot en met maandag 15 juni in een ruime, comfortabele cottage. Daarnaast kun je voor een zeer aantrekkelijke prijs snel en gemakkelijk de toegangstickets met korting voor Retropop aan je boeking toevoegen! Wanneer je via ons het toegangsticket aanschaft, betaal je namelijk geen €45, maar slechts €35,50 per persoon!

Wij hebben een speciaal Retropop arrangement samengesteld, bestaande uit:

  • Drie overnachtingen in Center Parcs Parc Sandur in een 4, 5, 6 of 8-persoons Comfort cottage.
  • €9,50 korting per persoon op een toegangsticket voor Retropop
  • Toegang tot alle reguliere parkfaciliteiten gedurende het gehele weekend
Bron: www.centerparcs.nl/retropop