Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 24 juni 2015

Center Parcs biedt aantrekkelijke activiteiten voor alle leeftijden

Bij Center Parcs is voor iedereen op elk moment van de dag wat te beleven. Of het nu met de kinderen en kleinkinderen is, met bevriende stellen of gewoon gezellig saampjes, Center Parcs biedt alles voor een heerlijk ontspannen verblijf om samen speciale momenten te beleven. Met de vele leuke en interessante activiteiten voor alle leeftijden verveelt u zich geen moment!

Activiteiten voor alle leeftijden
Center Parcs is niet alleen de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen! Ook stellen van alle leeftijden kiezen ervoor om eens zonder kinderen naar Center Parcs te komen.
 De comfortabele cottages in combinatie met de relatief korte reistijd (alle parken bevinden zich in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk) lenen zich uitstekend voor een aangenaam verblijf. Heerlijk samen fietsen, wandelen, eten, shoppen, ontspannen bij de open haard, of deelnemen aan een van de vele nieuwe activiteiten die Center Parcs biedt.

Academy: Golf
Heeft u altijd al kennis willen maken met deze bezigheid die bij zo veel mensen geliefd is? Center Parcs biedt u nu de mogelijkheid om deze voor iedereen toegankelijke sport te leren, zonder enige verplichting of lidmaatschap. Heerlijk in de buitenlucht actief maar toch ontspannen bezig zijn!
Ook als u uw niveau wilt verbeteren staan golfinstructeurs voor u klaar om u tips en aanwijzingen te geven.
Beschikbaar in: Parc Sandur, Park Hochsauerland (DE), Les Bois-Francs (FR), Park Bostalsee (DE)

Vroege Vogel Zwemmen
Profiteer van de ochtenduren om in alle rust te genieten van de Aqua Mundo. Bepaalde baden zijn gereserveerd op speciale openingstijden voor medior stellen (alleen buiten de schoolvakanties).

Bron: Persbericht Center Parcs