Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 20 juni 2015

Praktijkexamen doen in Center Parcs

Studenten van de opleiding Servicemedewerker Gebouwen en Allround Ondernemer Klussenbedrijf kunnen voortaan hun praktijkexamen uitvoeren in een recreatiepark van Center Parcs. Zij voeren onder andere opdrachten uit op het gebied van installatietechniek en elektrotechniek.

Tijdens de opleidingen Service Medewerker gebouwen en Allround Ondernemer Klussenbedrijf leren studenten hoe je installatie- en elektrotechnische problemen oplost, maar ook hoe je timmert, schildert, herstelt, metselt, stuukt en tegels zet. De opleiding wordt aangeboden in Nieuwegein, bij het Bouw & Interieur College, een mbo-college van ROC Midden Nederland.

Examen bij Center Parcs
Het mbo-college en Center Parcs Europe NV hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten voor de komende drie jaar. Komend jaar zullen ongeveer 20 studenten hun examen afleggen bij Center Parks. Drie dagen lang voeren zij opdrachten uit op het gebied van installatie- en elektrotechniek, maar ook timmeren, stukadoren, metselen, schilderen, tegelen. De werkzaamheden worden beoordeeld door een facilitair manager van Center Parcs en een vakdocent van het college.

Bron en hele artikel: Cobouw