Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 2 november 2016

Center Parcs maakt zich klaar voor de winter

Center Parcs wordt omgetoverd in een heus Winter Wonderland. Van 1 november 2016 tot en met maart 2017 zijn er extra feestelijke versieringen, extra gezelligheid en leuke winterse activiteiten in de parken. Tijdens Sinterklaas, Kers en Oud en Nieuw zijn er zelfs nóg meer extra activiteiten.

De lichtjes en de muziek geven de parken een extra knusse sfeer, terwijl er ook veel activiteiten zijn. Zo kunnen kinderen meedoen aan het maken van een interactieve kerstboom. Ook kunnen gezinnen het tegen elkaar opnemen in de Family Winter Quiz. Daarnaast  zijn er mogelijkheden om je te laten schminken en glitter tattoos te laten zetten.

Natuurlijk kun je ook met het gezin op avontuur in de Kids Winter Parade. Ook maken kinderen een souvenir bij de Kids Winter Workshop. Ook worden er nog Winterse Voorleesverhaaltjes voorgelezen door Orry.

Maar Center Parcs blijft een tropische bestemming, dus er zijn genoeg plekken waar je kan spelen zonder jas aan. Geniet van een cocktail in het Market Dome of neem een duik in het warme water van de Aqua Mundo.

Bron: tripnieuws