Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 20 mei 2018

Beetje trendvolger slaapt in rioolbuis

Een opmerkelijke trend, ook tijdens het hemelvaartweekend: Nederlanders overnachten graag op bizarre plekken. Ze kiezen voor rioleringsbuizen, wijnvaten en Kabouter Plop-familietenten.

Dat constateert branchevereniging Recron op basis van informatie van de bij hen aangesloten recreatiebedrijven. „Mensen willen iets aparts. Iets dat ze zich de rest van hun leven herinneren. De trend is anderhalf jaar geleden ingezet. Inmiddels bestaan er eindeloos veel varianten op de reguliere verblijfsvorm. Er is voor ieder wat wils”, zegt een woordvoerder.
....
’Zitten praktisch vol’
Landal en Centerparcs doen ook goede zaken de komende dagen. Erik van Essen, commercieel directeur bij Landal, gaat een extreem druk hemelvaartweekend tegemoet. „We zitten praktisch vol. Maar liefst 97 procent van onze bungalows is bezet. Dat is flink meer dan vorig jaar, toen zaten we rond de 80 procent. De meeste bezoekers zijn Nederlanders die op vakantie gaan in eigen land.”

In Centerparcs is het al net zo druk, volgens operationeel directeur Mark Giethoorn. „Bijna alle huizen zijn bezet. Maar het is al een poosje druk vanwege de meivakantie. Dit is het laatste staartje. Zondag gaan veel mensen weer naar huis.”

Bron en hele artikel: Telegraaf