Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 13 november 2018

Duits horrorpark bezorgt Center Parcs weer last

Een vakantiepark in Zuid-Duitsland blijft Center Parcs hoofdbrekens bezorgen. Begin oktober, toen Ferienpark Allgäu geopend werd, bleken er zoveel gebreken te zijn dat gasten rechtsomkeert maakten en het park weer gesloten moest worden. Nu is het weer open, maar klaagt de plaatselijke brandweer. 

Die moest deze maand al zeven keer uitrukken voor vals alarm, meldt het lokale medium SWR. Meestal is onachtzaamheid van een parkmedewerker de oorzaak. Zo ging het alarm af bij het schoonmaken van het zwembad en bij bouwwerkzaamheden. 

Zulke onnodige uitrukken horen ook wel een beetje bij een nieuw complex, vertelt de plaatselijke brandweercommandant. Maar het is een dure grap. Iedere keer gaan er vier voertuigen en 25 brandweermannen mee. De kosten worden geschat op 700 euro per keer.

Ongekende ramp
De grootste zorgen met het park heeft het Nederlandse Center Parcs echter al achter de rug. De opening, begin oktober, draaide uit op een ongekende ramp. De huisjes waren namelijk nog niet af toen de eerste gasten arriveerden. Er waren onder meer problemen met de verwarming, warm water, televisie en internet. 

Bron en hele artikel: AD