Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 1 februari 2019

Center Parcs vernieuwt 7 parken

Weet je nog wat we laatst schreven over vakantietrends? Uit de laatste onderzoeken blijkt dat we meer en meer quality time met elkaar willen doorbrengen in luxe vakantiehuizen, dat we rust en cocoonen op prijs stellen, maar dat we ook wat te doen willen hebben in een mooie omgeving. Center Parcs zet die trends voort in de vernieuwing van maar liefst 7 parken!

Complete upgrade voor 7 parken
Nee, we zitten niet stil! We gaan weer een stapje verder. Hoewel… een stapje. Noem het een sprong voorwaarts! Naast de vernieuwingen die momenteel in volle gang zijn, gaan we vanaf 2020 1 voor 1 maar liefst 7 parken onder handen nemen. Het gaat om De Huttenheugte, Het Heijderbos, De Kempervennen en Het Meerdal in Nederland, Erperheide  en De Vossemeren in België, en het Duitse park Bispinger Heide. Vernieuwingen van A tot Z, van cottages tot de glijbanen in het subtropisch zwemparadijs.
...
Met z’n allen van de glijbaaaaaaan!
Als je het hebt over unieke belevingen, dan denk je meteen aan de Aqua Mundo. Iedereen is dol op ons subtropische zwemparadijs! Maar het kan nóg leuker! In De Huttenheugte, Het Heijderbos, De Kempervennen, Erperheide (B) en Bispinger Heide (D) zoef je straks van de meest spectaculaire glijbanen van Europa. Langer en leuker dan je bedenken kunt. (Neem de doorzichtige tunnelglijbaan in De Vossemeren als voorbeeld!). De bestaande glijbanen worden omgetoverd tot interactieve glijbanen met licht en geluid. En heb je kleintjes? Dan spetter je straks samen in nieuwe Kinder-doe-baden vol verrassingen!
..
Meer gemak in nóg mooiere parken
Nog een trend: eropuit in bos- en heidegebieden in eigen land. Ook daarin zet Center Parcs de standaard, met parken in de mooiste natuur. Maar we gaan je in het park nóg meer laten genieten van het groen door fraaie promenades aan te leggen, alles sfeervol te verlichten en te zorgen dat je over mooie paden van je cottage naar de Aqua Mundo en Market Dome wandelt.

En je kunt zó naar binnen in de Aqua Mundo met het polsbandje dat je bij aankomst ontvangt. En dat werkt ook bij de lockers. En bij de activiteiten. En over een tijdje is het bandje ook de sleutel voor je cottage. Handig! Want dat wil je tenslotte als je er even tussenuit bent: geen gedoe, maar veel gemak!

Bron en hele artikel: inspiratieblog Center Parcs