Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 5 juli 2019

Fors meer zomerboekingen bij Center Parcs in Nederland – Ook Landal plust

Het aantal boekingen voor de zomerperiode bij Center Parcs parken in Nederland ligt meer dan 10% hoger dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit de boekingcijfers voor aankomsten in juli en augustus over alle Nederlandse parken.

Is er nog ruimte voor de zomer?
Vorig jaar was de bezettingsgraad in de zomer ook goed. Nu zit er al meer vol, maar er is zeker nog ruimte voor de zomer. Last minuteseizoen in volle gang, loopt ook  heel goed.

--------------------
Nog last minute Zomerboekingen

Wat is de reden voor de groei?
Natuurlijk geeft het fantastische weer van afgelopen jaar reden om meer vertrouwen in een vakantie in eigen land te hebben. Het concept van Center Parcs past bovendien goed bij onvoorspelbaar weer vanwege de vele overdekte activiteiten. Bij mooi zomerweer bieden de parken volop buiten- en wateractiviteiten. Anderzijds zorgt de grootschalige refurbishment van de parken voor een impuls.

Belangrijke trend is dat we ook steeds meer lange boekingen van 10 tot 14 dagen zien in de zomerperiode.

Ook bij Landal GreenParks spreekt men van een zeer goede start van het seizoen: Erik van Essen van Landal: "We verwachten een mooie zomer, met hoge bezettingscijfers op de parken in Europa. We hadden al een sterk voorseizoen met volle bezettingen tijdens Pasen, Hemelvaart en de meivakantie en voor wat betreft de zomerboekingen lopen we voor op vorig jaar. Daarmee presteert Landal beter dan de markt. Het aantal Nederlanders dat bij Landal zomervakantie komt vieren is met 7% gestegen (t.o.v. vorig jaar), het aantal Duitse en Belgische gasten nam met respectievelijk 13,6% en 8,2% toe. Overigens scoren niet alleen de Nederlandse parken goed, maar dat ook de Duitse parken lopen goed voor in vergelijking met 2018."

Bron en hele artikel: Pretwerk