Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 3 november 2021

Kids Climate Conference wordt Youth Future Conference!

In 2021 en 2022 organiseren Center Parcs, British Embassy the Hague, WWF-Netherlands (Wereld Natuur Fonds) en Missing Chapter Foundation in samenwerking met Floriade Expo 2022 de Youth Future Conference. Dit jaar vindt het evenement plaats op 13 en 14 november 2021. Het hoofdthema voor dit jaar is: ‘Growing Green Cities’. Tijdens dit evenement komen jongeren van 11 tot en met 16 jaar bij elkaar om plannen voor een duurzame toekomst vorm te geven. De plannen worden gepresenteerd aan een panel van diverse jongeren en volwassenen die actief zijn op het gebied van voeding, klimaat en duurzaamheid.


Ben jij tussen de 11 en 16 jaar en ben jij enthousiast om aan een leefbaardere wereld te werken? Meld je dan aan via https://www.youthfutureconference.nl/nl

We zijn er weer, mét vernieuwd concept!

 Na de succesvolle Kids Climate Conference van de afgelopen jaren, zijn we terug met een nieuw concept: de Youth Future Conference (YFC).   Een evenement voor jongeren tussen de 11 en 16 jaar die hun stem willen geven voor de toekomst. Welke inovatieve ideeën bedenk jij, samen met 60 andere jongeren, voor een groene, leefbare en duurzame stad van de toekomst? De beste ideeën worden tijdens de Wereldtuinbouw-tentoonstelling Floriade in 2022 gepresenteerd aan de hele wereld. Ontmoet op 13 en 14 november in Center Parcs De Eemhof andere jongeren met dezelfde gedachtengang, die willen dat we beter met de aarde omgaan en dat de toekomst duurzamer wordt. Die boordevol ideeën zitten om de wereld groener te maken.

Bron: https://www.youthfutureconference.nl/nl


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot