Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 9 november 2021

Nieuwe print & online campagne ‘Is dát Center Parcs?

De nieuwe print & online campagne ‘Is dát Center Parcs?’ is live! We laten hiermee een verrassende kant van Center Parcs zien, waarbij alle vernieuwingen centraal staan. Op naar het nieuwe Center Parcs! 


Is dát Center Parcs?

  • Laat je compleet verrassen door Center Parcs zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. Geniet van vernieuwde en nieuwe accommodaties, de nieuwste waterspektakels in de Aqua Mundo en nieuwe ervaringen voor ongekend plezier.
  • Laat je in de watten leggen in de Wellness of geniet van de wellnessfaciliteiten zoals een sauna, bubbelbad en regendouche in jouw eigen accommodatie. Dat is pas echt relaxen!
  • Trakteer jezelf of de kinderen op een onvergetelijk avontuur en verblijf in een bijzondere accommodatie. Wordt wakker op het water in een Woonboot. Ervaar echte beach-vibes, ook in de winter, in de Beach Chilla. En geniet van het waanzinnige uitzicht tussen de boomtoppen vanaf het terras van je Boomhuis. 
  • Enthousiaste skiërs, langlaufers en snowboarders opgelet. Bij Center Parcsontdek je de mooiste wintersportgebieden! Van de Alpen, tot het Sauerland en de Ardennen. Ook dicht bij huis beoefen je je favoriete wintersport in Montana SnowCenter, pal naast De Kempervennen. 
  • Sta oog in oog met herten, maak een wandeling door Europa’s grootste loofbos of stap binnen in de Jungle, gewoon in eigen land. Zowel binnen als buiten ontdek je in onze parken de meest bijzondere flora en fauna. Center Parcs brengt je dichter bij de natuur.  


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot