Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 13 juni 2022

Keihard chillen in Center Parcs: 4 verborgen parels die je wil weten

 Grote kans dat je eerste vakantieherinnering teruggaat naar een Center Parcs-vakantie. Eerlijk is eerlijk: de afgelopen jaren heeft Center Parcs misschien niet direct bovenaan je lijst met hippe vakantiebestemmingen gestaan. Zonde! Want de parken zijn alleen maar moderner geworden, liggen midden in de natuur, hebben een kneitermooi zwembad én zijn gemakkelijk te bereiken met de auto. Wij zetten de vier knapste parken op een rij.

1. Je kan de boom in

In het zuidwesten van Frankrijk, bijvoorbeeld. Daar ligt tussen de groene dennen, varens en zonnebloemvelden Center Parcs Les Landes de Gascogne verscholen: dit spiksplinternieuwe vakantiepark is afgelopen maand geopend. In dit park slaap je niet in een cottage, maar in een luxe boomhuis. 


2. Kom gauw naar Allgäu

Vergeet het idee om een duur ticket naar de tropen te kopen, echt relaxen doe je in Center Parcs Allgäu dat op acht uur karren ligt van Amsterdam, midden in de natuur en aan de voet van de Duitse Alpen. 

3. Chillen in een Beach Chilla

In eigen land valt ook genoeg te beleven, dat blijkt maar weer als je Center Parcs Zandvoort ziet. Ook voor gezinnen die willen overnachten in een 'Beach Chilla' (een beach villa, maar dan chill) met vintage inrichting en retrobus als stapelbed.

4. Ter land, ter zee, Terhills

Ben je meer een stadsmens of kies je toch voor natuur? Bij het kleinschalige Terhills Resort hoef je niet te kiezen. Dit Belgische park ligt in het Nationaal Park Hoge Kempen, een uniek natuurgebied met meer dan twaalfduizend hectare aan uitgestrekte donkergroene dennenbossen, paarsbloeiende heide, stuivende duinen en rustgevende meren. 

Bron en hele artikel: AndC


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs