Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 5 juli 2022

Aandeel van Nederlandse gasten bij Center Parcs opvallend hoog

 Met de zomervakantie in het vooruitzicht, pakken al veel vakantiegangers in gedachten hun koffers. Opvallend is dat de Nederlandse parken van Center Parcs meer boekingen van Nederlanders ontvangen dan in zomervakantie 2019, het laatste “normale jaar” voor de coronapandemie toesloeg.


Ook de parken vlak over de grens zijn populair en er wordt weer verder vooruit geboekt dan afgelopen jaren. Daarnaast is duidelijk dat de gemiddelde verblijfsduur van de vakantie bij Center Parcs toeneemt, zo blijkt uit data van Center Parcs.

Tijdens de laatste twee jaren hebben gasten de vele mogelijkheden om vakantie in eigen land door te brengen herontdekt. Maar ook ná de coronapandemie blijft de populariteit van een vakantie dichtbij huis aan: deze zomervakantie zien de Nederlandse parken van Center Parcs al 20% meer boekingen van Nederlanders dan voor de coronapandemie. Naast de herontdekking van de vakantie in eigen land kunnen meer zaken meespelen volgens Mark Giethoorn, DirecteurCenter Parcs Nederland: “Onze parken liggen natuurlijk in de prachtige natuur en bieden veel vertier op en rond het water, maar er zijn ook andere zaken die de Nederlander in eigen land houden. De hoge benzineprijs speelt daar vast en zeker een rol in, net als reistijd. Nederlanders kiezen bewust voor het comfort van een volledig uitgeruste vakantiebestemming op een paar uurtjes afstand. Dat laatste wordt ook zeer gewaardeerd door de kinderen op de achterbank.”

Bron en hele artikel: Pretwerk


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantie



Verblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs