Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 7 juli 2023

Duurzame bedrijfsvoering Center Parcs wordt onderkend door managers uit het bedrijfsleven

 Van de reisorganisaties in Nederland heeft Center Parcs de meest duurzame reputatie. Dat blijkt uit onderzoek van MT/Sprout onder meer dan 4000 managers, uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam. De resultaten zijn gepresenteerd in de MT500, de jaarlijkse reputatieranglijst van MT/Sprout.

De hoogste notering op ‘duurzaam ondernemerschap’ sluit goed aan bij de groene strategie van Center Parcs, waarbij natuur centraal staat. Mark Giethoorn (Managing Director Center Parcs Nederland) is dan ook blij met dit resultaat: “Afgelopen jaar hebben we onze merkidentiteit actief veranderd, nog meer staat de prachtige natuur van onze parken centraal en hoe dat de ideale plek is om het beste uit elkaar te halen. Al vanaf het begin van ons bestaan staat goed zorgen voor de natuur op onze parken hoog in het vaandel. Er wordt actief ingezet op behoud en uitbreiding van de biodiversiteit. Daarnaast dagen we ons zelf ieder jaar meer uit op het gebied van energieverbruik. Ook betrekken we onze gasten meer en meer bij de natuur van onze parken, hierbij gaat het om ervaringen is en rond het thema natuur gericht op beleven, voelen, ruiken en zien.”

De respondenten bestaan uit leden van management teams in Nederland. Zij gaven antwoord op de volgende vragen: Hoeveel sterren geef jij deze bedrijven voor ‘duurzaam ondernemen’? In hoeverre staan zij bekend om maatschappelijk verantwoord ondernemen? Zijn hun processen, hun producten en hun inkoopbeleid duurzaam en verantwoord?

Bron en hele artikel: Pretwerk


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs