Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 17 januari 2024

Nieuwe Nationaal Park Bosland Cabana toont belevingsaanbod aan internationale gasten

 Op Center Parcs De Vossemeren werd vandaag aan het grote publiek de nieuwe Nationaal Park Bosland belevingshut ‘Cabana 2.0’ voorgesteld. Bezoekers krijgen in de Market Dome een attractief overzicht van het belevingsaanbod van het nieuwe Nationaal Park. De partners rekenen er op dat op deze manier heel wat extra mensen de weidse natuur van het Nationaal Park zullen bezoeken en beleven.

Nieuw leven in de belevingshut

Centraal in de Market Dome op De Vossemerenn werd reeds in 2016 de eerste 'Bosland Cabana' geplaatst. Maar liefst 4.370.392 vakantiegasten passeerden sindsdien aan deze kijkhut en werden zo gestimuleerd om Bosland te bezoeken. Door de transitie naar Nationaal Park Bosland, een nieuwe coalitie en een nieuw afgebakend gebied, drong een herwerking zich dan ook op.

De vernieuwde 'Nationaal Park Bosland Cabana' stelt het gebied nu thematisch en interactief voor. Het thema 'Wandelen en fietsen' zoomt in op het belevingsaanbod voor wandelaars en fietsers met kant-en-klare wandel- en fietslussen, het kijkgedeelte 'Fauna en flora' toont de Boslandse landschappen, gebieden en weetjes over speciale bewoners zoals de Big Five, het thema 'Kinderen' zoomt dan weer in op de verschillende belevingsmogelijkheden voor de kleinste avonturiers.

Bron en hele artikel: nationaal park bosland


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs