Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 2 januari 2024

Vroegboek voordeel Zomer- en Meivakantie


Zet de tijd stil deze zomer bij Center Parcs: tot 20% korting

Heerlijk, zomer! Die lange en warme dagen waarop je samen eindeloos van buiten kunt genieten. Voel de zomerzon tintelen op je huid als je relaxt op het strand, krijg een kick als je in het open water plonst, en daag elkaar uit bij zomerse activiteiten rond het water. Kom even tot jezelf bij de Summer Hotspot, schaterlachen om de leukste films bij de zomerbioscoop in de openlucht en verken de omgeving tijdens een avontuurlijke fietstocht. Bij Center Parcs vind je deze zomer nog meer om je één te voelen met de natuur en met elkaar.

Doorbreek de dagelijkse routine tijdens de meivakantie en geniet van écht samenzijn: tot 20% korting

Kan je ook niet wachten om de natuur te zien ontwaken? De bloemen beginnen te bloeien en de vogeltjes fluiten vrolijk. Verken met z’n allen de omgeving tijdens een avontuurlijke fietstocht, maak een mooie wandeling langs het meer of geniet van een picknick in de zon. Bij Center Parcs kan het allemaal. Tip: je kunt online een verblijf boeken tot 14 nachten!


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs