Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 1 maart 2024

Vakantieparken gaan maatwerkers inzetten in kinderboerderij, fietsenverhuur en zwembaden

 Center Parcs-vakantieparken De Vossemeren en Erperheide zetten in op sociale tewerkstelling en gaan hiervoor structureel samenwerken met maatwerkbedrijven vzw de Biehal uit Lommel en vzw Arbeidskansen uit As.

In Lommel werd donderdag officieel een samenwerkovereenkomst getekend tussen drie vakantieparken en drie maatwerkbedrijven. Zo zullen werkkrachten van De Sprong vzw uit Meerhout aan de slag gaan in het Molse Sunparks Kempense Meren. De Biehal vzw en Arbeidskansen vzw zullen zich respectievelijk richten naar De Vossemeren in Lommel en Erperheide in Peer. Naast de voor de hand liggende taken zoals helpen bij het groenonderhoud, zullen de maatwerkers ook op heel wat andere domen worden ingeschakeld. “Dit komt niet uit de lucht vallen. Het voortraject is eigenlijk een Europees project dat de inzet van medewerkers uit de sociale economie onderzocht in de zorg, maar ook vakantieparken”, schetst Ingrid Thijs, HR-manager bij De Vossemeren. De start was in 2020 en ging gepaard met stages. “Het project werd positief onthaald en leerde ons dat deze medewerkers ons eigen personeel op vele domeinen kunnen ondersteunen en ons verrijken met een frisse kijk.”

Bron en hele artikel: HBVL


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs