Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 26 maart 2024

Natuurbeleving Trail of Senses geopend in Center Parcs Erperheide in Peer

In Center Parcs Erperheide in Peer is de nieuwe familiewandeling Trail of Senses geopend. Hiermee zet het park verder in op natuurbeleving in familieverband. Behalve de Trail of Senses opent ook een nieuw blotevoetenpad en een tocht naar de Vallei van de Abeek.

Center Parcs is bij velen vooral gekend voor hun subtropisch zwembad, maar het vakantiepark profileert zich ook al meer dan 50 jaar als partner van vakanties in de natuur. Om haar gasten nog meer te doen genieten van de omliggende natuur opent Center Parcs Erperheide in Peer daarom enkele nieuwe attracties in de natuur.

Natuurgerichte outdoor ervaringen

De Trail of Senses is een wandelroute die beroep doet op de zintuigen van mensen”, vertelt huisbioloog van Center Parcs Jean Henkens. “De wandeling die zo’n 30 minuten duurt, geeft bezoekers meer informatie over bijvoorbeeld smaken en geuren bij mensen, maar ook binnen de dierenwereld. Het is een soort van expeditie voor de hele familie, maar tegelijkertijd is er ook de mogelijkheid om er een lange wandeling aan te koppelen in de Vallei van de Abeek.”

Bron en hele artikel: VRT


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs