Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 17 mei 2024

Center Tree Festival: workshops, XXL natuurspelen

Center Parcs lanceert zijn eerste Europese “Center Tree Festival” van 31 mei tot 2 juni 2024 in de Jardin d'Acclimatation in Parijs. Het evenement brengt natuur en creativiteit samen in het hart van een kortstondige stadstuin, met tal van gratis workshops en XXL games voor het hele gezin!

Het allereerste Europese festival van Center Parcs gaat de grote steden van het continent veroveren! Van 31 mei tot en met 2 juni 2024 vindt het Center Tree Festival plaats in de Jardin d'Acclimatation in Parijs, waar het startschot wordt gegeven voor een meeslepend avontuur in het hart van de natuur en creativiteit.

Een heel weekend lang plant het festival een stadstuin met een majestueuze boom van 5 meter hoog, ontworpen van gerecycled materiaal, in het schilderachtige landschap van het beroemde Parijse pretpark. Hier worden jongeren en hun families uitgenodigd om deel te nemen aan gratis creatieve workshops en XXL-spellen (tafeltennis, tafelvoetbal, molky...), om weer in contact te komen met de natuur.

Dit festival belooft een verkwikkend uitje in een van de charmantste parken van Parijs, zoals Center Parcs weet te bieden in zijn boomrijke landgoederen. Het is gemakkelijk om in de sfeer van het park te komen, met de educatieve boerderij met meer dan 500 dieren, kinderspelletjes en activiteiten voor kleine groepen.

Bron: Sortir a Paris


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs