Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 9 juli 2024

Te Koop: vakantiepark Terhills Resort

Investeringsmaatschappij onderzoekt verkoop vakantiepark Terhills Resort in Maasmechelen

De Limburgse investeringsmaatschappij LRM overweegt om vakantiepark Terhills Resort in Maasmechelen te verkopen en gaat daarom een markbevraging organiseren. Het vakantiepark met 250 huisjes wordt momenteel uitgebaat door Center Parcs.

“De tijd om de fakkel door te geven, zou nu eventueel kunnen aanbreken”, bevestigt Tom Vanham, algemeen directeur van LRM. Indien het tot een verkoop komt, zou LRM “die middelen kunnen herinvesteren in andere bedrijven en projecten met een Limburglink”. “Het proces bevindt zich nog in een beginstadium, en adviseurs worden binnenkort aangesteld.”

Het resort bevindt zich op de voormalige steenkool- en grindwinningsite op de grens van Maasmechelen en Dilsen-Stokkem. De site van 219 hectare werd volledig gesaneerd: 100 hectare werd teruggegeven aan de natuur, terwijl de overige 119 hectare ingevuld werd voor recreatieve en toeristische ontwikkelingen. Sinds de opening in mei 2021 mocht de site meer dan 3 miljoen gasten verwelkomen, van wie meer dan een miljoen in het Terhills Resort overnachtten.

Bron en hele artikel: HLN


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs