Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 15 september 2024

Kerstvakantie? Voel de warmte van de winter bij Center Parcs!

 Bij Center Parcs ervaar je samen tijdens de kerstvakantie het warme gevoel van de winter. Maak verfrissende wandelingen in een magisch (winter)landschap, rooster marshmallows op een knisperend kampvuur, waag je aan een tropische duik in zwemparadijs Aqua Mundo, of laat de magie van Winter Wonderland je betoveren. Of doe het gewoon allemaal.


Eten en zorgeloos genieten met kerst en Oud & Nieuw

Feestdagen zonder zorgen! Wij regelen het kerstdiner en de nieuwjaarsbrunch. Of kies uit een van de andere arrangementen. Het enige wat jullie doen is genieten van samenzijn in de natuur. 
  • De feestdagen zijn voor velen een van de gezelligste dagen van het jaar. De tijd om flink uit te pakken en mooie herinneringen te maken met de mensen die je liefhebt.
  • Ga je voor een feestelijk ontbijt, een gezellige brunch of avondvullend kerstdiner? Onze prachtige gerechten zijn gemaakt met de lekkerste seizoensproducten. Kies uit diverse culinaire arrangementen*.
  • Maak het in je cottage gezellig en ga met z’n allen gourmetten, fonduen of steengrillen. Een compleet Table Cooking Arrangement heb je zó geboekt. 

Voel de warmte van kerst

Buiten in de natuur, of binnen lekker warm in je eigen cottage. Ook deze kerstvakantie maak je de mooiste herinneringen met jouw dierbaren. 
  • Geniet van de magie van Winter Wonderland. Maak samen een wandeling door het park en laat je betoveren.
  • Ga langs bij de Winter Hotspot. Dit is dé plek om je eindeloos te vermaken tijdens Winter Wonderland. Kom een kop warme chocomelk drinken, doe mee aan verschillende winterse activiteiten en rooster een marshmallow op een knisperend kampvuur. 
  • Schud de creatieveling in jezelf wakker en kom naar Workshop: Rendier Slee en bouw je eigen rendier met slee. Versier het zoals jij het wilt! Of maak een eigen winterhuis tijdens Workshop: Winterhuis en verlicht de donkere dagen. Neem het mee naar huis als herinnering aan je verblijf!
  • Schoenen aan, jas aan en sjaal om. Maak samen verfrissende wandelingen in een magisch winterlandschap. Ook in de winter zal een fijne wandeling of fietstocht je goed doen!
  • Kijk een filmpje in de cottage, daag elkaar uit tijdens een gezellig bordspel, of laat de kleintjes genieten van de leukste entertainment met Center Parcs TV: Winter. 

Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantie



Verblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs

woensdag 11 september 2024

Het is weer waanzinnige woensdag! Alleen vandaag profiteer je van exclusieve kortingen

 Waanzinnige Woensdag

Het is weer waanzinnige woensdag! Alleen vandaag profiteer je van exclusieve kortingen op jouw verblijf! Een verblijf bij Center Parcs is meer dan alleen een leuke, gezellige cottage. Alleen bij Center Parcs is een complete ervaring inbegrepen bij jouw verblijf - zodat je echt kunt verbinden met elkaar en met de natuur! Elke dag, ook op de dag van aankomst en vertrek.


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantie



Verblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs

dinsdag 10 september 2024

Beleef de herfst op z’n best tijdens de herfstvakantie

Na een prachtige zomer verandert de natuur in een kleurrijke omgeving en gaan we de herfst in. Bij Center Parcs geniet je samen dicht bij huis van jouw welverdiende herfstvakantie. In de bossen, of toch liever aan het strand? De keuze is reuze als het gaat om type comfort of verblijf. Zoek de warmte op van de Aqua Mundo en geniet van een spelletjesavond in je vakantiehuis. Een wandeling in de prachtige natuur van het park mag zeker niet ontbreken. Verbind echt weer even met elkaar en met de natuur.

  • Ervaar de schoonheid van de herfst en laat je volledig opgaan in de warme herfsttinten bij de Autumn Hotspot*. Een perfecte beleving om te genieten van het seizoen. 
  • Lekkere temperaturen, palmbomen en volop waterpret. In het zwemparadijs Aqua Mundo hou je in de herfst het gevoel van de zomer nog even vast. 
  • Maak een prachtige herfstboom met herfstkleurige bladeren tijdens Workshop: Herfstboom** of kom naar Workshop: Vogelvoerslinger** en maak je eigen voerslinger. Deze slingers zijn niet alleen leuk om te maken, maar helpen ook de vogels met hun voedselvoorraad. 
  • In de overdekte speelwerelden zijn de kids uren zoet! Van de BALUBA (in deze vakantieparken) tot de Jungle Dome (in Het Heijderbos) en de Discovery Bay (in De Vossemeren).
  • Tijdens de Herfst Speurtocht** los je raadsels op die verspreid staan op borden door het park, wat je naar de volgende locatie leidt. Vind alle locaties om de speurtocht te voltooien. 
  • Gezellig griezelen met de Halloween Voorleesverhaaltjes** of op een spannende ontdekkingstocht gaan met Orry & Vrienden: Op Halloween avontuur met…** Ook tijdens Halloween is er genoeg te beleven. 
  • Bowlen, paintballen, minigolfen of zelfs de hoogte trotseren? In de overdekte Action Factory kan het allemaal. 

Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantie



Verblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs

dinsdag 3 september 2024

Center Parcs biedt picknick op hoog niveau tijden Trek Festival in Utrecht

Tijdens de tiende editie van foodfestival Trek in Utrecht kunnen bezoekers terecht bij de picknick area van Center Parcs. Midden op het terrein staat een uitkijktoren van acht meter hoog, waar bezoekers kunnen ontspannen en de spelletjes van het festival spelen.

‘Onze samenwerking met Festival Trek is ontstaan vanuit de behoefte om mensen samen te brengen in de natuur,’ vertelt Julia Peek, Content Manager Center Parcs. ‘Dat doen wij natuurlijk graag in onze parken, maar ook daarbuiten. Picknicken staat symbool voor onthaasten, echt even de tijd nemen voor elkaar. Samen tafelen, lachen, en genieten van de kleine momenten: dat is waar het allemaal om draait. Festival Trek brengt al tien jaar mensen samen, door hen te laten genieten van eten, entertainment en elkaar. Op een relaxte manier, doen waar jij je goed bij voelt en voor iedereen toegankelijk. Dat is waar wij allebei voor staan’

 De jubileumeditie van Festival Trek, die op 6, 7 en 8 september plaatsvindt in het Maxima Park in Utrecht, biedt een ruim aanbod van streetfood en drankjes. Daarnaast treden muzikaal talent en kleinkunstenaars op.

bron en hele artikel: marketing tribune


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantie



Verblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs