Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 15 september 2024

Kerstvakantie? Voel de warmte van de winter bij Center Parcs!

 Bij Center Parcs ervaar je samen tijdens de kerstvakantie het warme gevoel van de winter. Maak verfrissende wandelingen in een magisch (winter)landschap, rooster marshmallows op een knisperend kampvuur, waag je aan een tropische duik in zwemparadijs Aqua Mundo, of laat de magie van Winter Wonderland je betoveren. Of doe het gewoon allemaal.


Eten en zorgeloos genieten met kerst en Oud & Nieuw

Feestdagen zonder zorgen! Wij regelen het kerstdiner en de nieuwjaarsbrunch. Of kies uit een van de andere arrangementen. Het enige wat jullie doen is genieten van samenzijn in de natuur. 
  • De feestdagen zijn voor velen een van de gezelligste dagen van het jaar. De tijd om flink uit te pakken en mooie herinneringen te maken met de mensen die je liefhebt.
  • Ga je voor een feestelijk ontbijt, een gezellige brunch of avondvullend kerstdiner? Onze prachtige gerechten zijn gemaakt met de lekkerste seizoensproducten. Kies uit diverse culinaire arrangementen*.
  • Maak het in je cottage gezellig en ga met z’n allen gourmetten, fonduen of steengrillen. Een compleet Table Cooking Arrangement heb je zó geboekt. 

Voel de warmte van kerst

Buiten in de natuur, of binnen lekker warm in je eigen cottage. Ook deze kerstvakantie maak je de mooiste herinneringen met jouw dierbaren. 
  • Geniet van de magie van Winter Wonderland. Maak samen een wandeling door het park en laat je betoveren.
  • Ga langs bij de Winter Hotspot. Dit is dé plek om je eindeloos te vermaken tijdens Winter Wonderland. Kom een kop warme chocomelk drinken, doe mee aan verschillende winterse activiteiten en rooster een marshmallow op een knisperend kampvuur. 
  • Schud de creatieveling in jezelf wakker en kom naar Workshop: Rendier Slee en bouw je eigen rendier met slee. Versier het zoals jij het wilt! Of maak een eigen winterhuis tijdens Workshop: Winterhuis en verlicht de donkere dagen. Neem het mee naar huis als herinnering aan je verblijf!
  • Schoenen aan, jas aan en sjaal om. Maak samen verfrissende wandelingen in een magisch winterlandschap. Ook in de winter zal een fijne wandeling of fietstocht je goed doen!
  • Kijk een filmpje in de cottage, daag elkaar uit tijdens een gezellig bordspel, of laat de kleintjes genieten van de leukste entertainment met Center Parcs TV: Winter. 

Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantie



Verblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs