Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 11 september 2013

Market Dome Vossemeren gaat Italiaans en Mid-Amerikaans

Twee nieuwe horecaformules zijn bekend | Inclusief ontwerp!

Center Parcs wilde gaan doen waar ze goed in was; mensen een geweldige vakantie bezorgen waar op feestjes nog lang over na gepraat moest worden. Waar ze minder kaas van gegeten hadden, letterlijk, was het uitbaten van horeca-outlets. Die keukenscepter ging dus een ander zwaaien, Albron, Neerlands bekendste horeca-uitbater. En die heeft de afgelopen jaren, gewaagde dingen gedaan, maar ook, eerlijk is eerlijk, minder geslaagde. Hier en daar wil het nog niet helemaal vlotten, maar over-all kunnen we toch wel zeggen, het ziet er ontzettend gelikt uit. Heerlijk cliché hierbij, je moet toch met je tijd mee, hè. En dat is het nu juist wat ze gaan doen op de Vossemeren en Erperheide. Albron steekt daar na grote zomerdrukte in alle horeca-outlets, de handen uit de werkmouwen. En neem maar van ons aan, het is geen miezerige verbouwing, maar eentje die de Market Dome op z’n kop gaat zetten én onherkenbaar gaat veranderen. Klinkt lekker hè!

Nonna’s
Idyllische landschapjes, temperament, volop zon, la doice vita, lekker eten. Mocht je door die steekwoorden je nog niet tussen die cipressen wanen, dan zal Nonna’s dat na haar opening alsnog voor elkaar gaan krijgen. .....

Fuego’s Adventure Grill
De Grill dan, Fuego’s, genaamd. Ook hier gaan ze terug naar het roemruchtige succes van vroeger. God-zij-dank gaat dat ontzettend fraaie buitenterras weer open, met een beetje Vlaams geluk gaat het daar heerlijk toeven zijn in het zonnetje!

Bron en hele artikel: Eigen Center Parcs