Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

dinsdag 24 december 2013

Alles Kids 2014 op 28 en 29 juni

Alles Kids in Drenthe 2014 vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 juni in het centrum van Emmen. Het grootste gratis kinderfestival op een stadsvloer wordt dan voor de 4e keer gehouden.

Het festival biedt kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar een veelzijdig activiteitenprogramma en laat ze kennismaken met het recreatieve, sportieve, culturele en kunstzinnige aanbod in Drenthe en omstreken. Deelnemers in 2013 waren onder andere Plopsa Indoor Coevorden, Speelstad Oranje, Vakantie- en Attractiepark Slagharen, Walibi, Center Parcs, Landal en het Gevangenismuseum.

Het doel van het festival is het bieden van een platform ter promotie van het vrijetijdsaanbod in Drenthe en omstreken. Daarnaast heeft de organisatie een maatschappelijk doel; het aanbieden van 2 dagen gratis speelplezier voor ieder kind. Uit recent onderzoek van de Kinderombudsman blijkt nogmaals dat veel kinderen in Nederland in armoede leven. Een dagje naar een pretpark, naar een concert of op vakantie zit er voor deze kinderen niet in. Het Alles Kids in Drenthe festival is om deze reden gratis toegankelijk en deelname aan activiteiten is gratis.

Bron en hele artikel: Emmen.nu

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap