Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 27 december 2013

Pack&Go Drie generatie vakantie. Dat is écht tijd voor elkaar.

Een weekend lang genieten met opa, oma en de kinderen.

Pack&Go Drie generatie vakantie is het ideale pakket om samen plezier te maken. In Center Parcs is er genoeg fun om kleinkinderen, ouders en grootouders een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Al voor € 379 én de grootouders logeren gratis. Want met deze Pack&Go krijg je immers een gratis upgrade van een 4-persoons naar een 6-persoons cottage.

Center Parcs, da’s genieten voor elke generatie
Center Parcs biedt voor elk wat wils. In de Aqua Mundo haalt elke waterrat, jong en oud, zijn hart op in het snorkelzwembad, in het grote golfslagbad, op de adembenemende glijbanen of in het kinderzwembad. Zoek je liever rustigere wateren op, dan is ons Wellness Center the place to be: bubbelbaden, stoombaden, zonnebaden, ... genieten is hier het toverwoord. Hou je het liever droog, dan nog kom je tijd te kort in onze parken. Met
Pack&Go Drie generatie vakantie ontvang je een voucher voor een gratis familieactiviteit. Gaan jullie liever bowlen, waterfietsen, tennissen, squashen, ...? Na de familieactiviteit ben je meer dan welkom in de Market Dome. Hier trakteren we jullie op een drankje met borrelhapjes om bij te komen van jullie avonturen.

Kies je luxe
Kies je voor een weekend in een Comfort cottage of in een Premium cottage? Het verschil? Premium biedt nog iets meer luxe, zoals opgemaakte bedden bij aankomst, een vaatwasser en een tweede televisie in de slaapkamer. Plant u een vakantie met meer familie? Voor € 200 boekt u een upgrade van een 6-persoons naar een 8-persoons cottage.

Gezellig samen dingen doen
Heerlijk lang ontbijten in de Market Dome. Samen naar de kinderboerderij. Lekker uitwaaien tijdens een lange wandeling. Oma en de kinderen die kookplezier delen met het gratis bakpakket om poffertjes of pannenkoeken te maken, dat inclusief is bij Pack&Go Drie generatie vakantie. Dat wordt driedubbel genieten met drie generaties.

Alle Pack&Go Drie generatie vakantie voordelen op een rij
Reserveer nu voor € 379, inclusief:

  • Een gratis upgrade van een 4-persoons naar een 6-persoons cottage;
  • Een gratis borrel in de Market Dome met borrelhapjes en drankjes;
  • Een gratis familieactiviteit naar keuze: van bowling tot waterfietsen;
  • Gratis bakplezier met het poffertjes- of pannenkoekenpakket;
  • Genieten van al het moois dat Center Parcs te bieden heeft: de natuur, de Aqua Mundo, de verschillende restaurants in de Market Dome en de vele activiteiten.

Bron: Close up