Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 15 december 2013

Stoom afblazen in Parc Sandur; er komen Premiums met Sauna’s

Soms verwacht je het niet hè. Want als er onverwacht nieuws kwam, dan kwam dat bericht vanaf de Drentse Rietplas. Daar staan namelijk vanaf het voorjaar van 2014 nieuwe Premium-types bij het cottage-aanbod van Parc Sandur. Wij maakte een vreugdedansje.  Mét jawel een echte sauna (als we het bijhorende plattegrondje tenminste mogen geloven).

Maar niet te vroeg juichen en dagdromen over stomende ledematen, want in de ‘specifieke kenmerken’ zwijgt men over het sauna-icoontje wat op de plattegrond echt wel is ingetekend. Maar ook in het begeleidende tekstje heeft men het er ook over dat je ongegeneerd je stress eraf kunt zweten. We wachten het maar rustig af.

Waar we wel zeker van kunnen zijn is het fraaie cottages gaan worden aan de Rietplas! Voorzien van fraaie flatscreen-TV gaat de woonkamer ver-Premium-d worden, maar daar blijft het niet bij. Het kleine beetje Landal wat de ‘riante vrijstaande vakantiehuizen met uniek uitzicht’ nog uitademen zal er worden uitgehaald. Vrij vertaald komt dat neer op een nette nieuwe zithoek, nieuw opbergmeubilair en een verse eethoek.

Bron en hele artikel: Eigen Center Parcs