Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 19 juli 2009

F1 Nurburgring: Sunparks Eifel als uitvalsbasis

Zondag 12 juli was er de F1 op de Nurburgring in Duitsland.

Op vrijdag waren we aangekomen op Sunparks Eifel. Inchecken met de E-ticket ging nog niet aan de aparte balie buiten, maar bij de receptie werden we direct geholpen.
Het zes persoons exclusive huisje was prima. Drie ruime slaapkamer voor 2 personen. Echter genoeg ruimte om met 4 mensen op 1 kamer te liggen. Het park is ruim opgezet en ziet er goed verzorgd uit. Helaas vielen de openingstijden van o.a. de winkels en het zwembad wat tegen.

Op zaterdag naar de Nurburgring gegaan. Het was er al vrij druk op de weg en na enige tijd in de file te hebben gestaan hebben we een parkeerplekje gevonden.
De Nurburgring is helemaal verbouwd, maar helaas was nog niet alles klaar. Het hoofdgebouw was nog niet helemaal ingericht en de kartbaan hebben we ook nog niet gezien. De achtbaan is voor het gewone publiek pas in augustus open, maar op zondag werd deze officieel geopend door Michael Schumacher.

Zondag dan maar vroeger weggegaan en nu hadden we makkelijk een parkeerplaats. Nog wel even een stukje lopen naar ons plekje, maar we konden nu wel een goed plek uitzoeken. Na een mooie race, waarin historie werd geschreven door Mark Webber (zijn eerste overwinning in de F1) konden we ook weer makkelijk en snel weg, zonder in de file te staan.