Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 11 mei 2010

De vier pijlers van Our Ambitions: Pijler 2 Expansie

Center Parcs Europe geeft voor de komende zes jaar het startsein voor een uitbreiding van nieuwe parken. Deze omvangrijke expansie is een illustratie van het vertrouwen dat de aandeelhouder - de Pierre & Vacances Center Parcs Group - in onze organisatie heeft. Deze uitbreiding stelt ons bovendien in staat tijdig te anticiperen op de wensen van onze gasten en stijgende boekingen zodra de markt voor korte recreatieve vakanties weer aantrekt.

  • Uitbreiding bestaande parken
    In het voorjaar van 2010 wordt het startsein gegeven voor de bouw van het luxueuze vakantiecomplex Marina-De Eemhof.
  • Opening van Les Trois Forets - voorjaar 2010
    Met de opening van Les Trois Forets - het vierde park van Center Parcs in Frankrijk - is dit land een heel bijzondere bestemming rijker. In het hart van een van de mooiste bossen van Lorraine strekt Les Trois Forets zich uit over een gebied van 435 hectare. In alle ontwerpen - van de bijzondere 800 cottages tot de spectaculaire Aqua Mundo en Market Dome - is gebruikgemaakt van de nieuwste ecologische inzichten.
  • Ontwikkeling nieuwe parken
    Bij Lyon staat het volgende vakantiepark al gepland voor 2013 en aan de Franse westkust zoekt Center Parcs nog naar geschikte locaties. Over enkele jaren komen er nog twee parken in Zuid-Duitsland bij en één in Noord-Italië.
Bron: Center Parcs