Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 31 maart 2011

Cottages met karakter: Vernieuwing op de Eemhof

De vernieuwde cottages hebben een bijzonder design waardoor elke type cottage zijn eigen uitstraling heeft.

Comfort
Zo vallen de Comfort Cottages op door de heldere, diepe kleuren die in het interieur als accenten zijn gebruikt en de cottages een kleurrijk en eigentijds karakter geven. Bovendien zijn deze cottages nu ook voorzien van een vaatwasmachine en een combi-oven.

Premium
Het interieur van de Premium Cottages heeft ook een heel eigen karakter, met nog meer comfort en een moderne inrichting. Ook hier is de keuken uitgebreid met een combi-oven en de luxueuze badkamer met onder meer een nieuwe rainshower. Deze cottages hebben een heel eigen uitstraling door de prachtige wanddecoraties in de vorm van een natuurfoto over een volledige wand, waardoor je je middenin de natuur waant.

VIP
De nieuwe VIP-cottages beschikken over al het comfort van de Comfort en Premium Cottages, maar zijn uitgebreid met talrijke extra's. Wat in de VIP Cottages het meeste in het oog springt, is de zeer ruime badkamer. Deze is in omvang verdubbeld en van alle luxe voorzien, zoals een sauna, een inloopdouche met rainshower en een whirlpool.

Daarnaast is ook de buitenzijde aangepakt, net zoals op dit moment op Limburgse Peel waar men op dit moment al bezig met het schilderen van de buitenzijde van enkele cottages. Één cottage werd voorzien van lichtgroen en donkergroen schilderwerk, een andere kreeg een crème-kleur in combinatie met oranje. De kleurstelling geeft ook het type cottage aan.

Bron Center Parcs en Center Parcs Forum