Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 1 februari 2012

Tropical Treasures in aanbouw: jungle van de Floriade; voor kinderen bijzondere beleving

Onder grote belangstelling is deze week champagne ontkurkt na de officiële contractondertekening tussen de Floriade en de vele organisaties die een bijdrage leveren aan deze ’tropische schatkamer’.oftewel Tropical Treasures.
Algemeen directeur Paul Beck sprak over een bijzonder moment. ’’Het is mooi om te zien hoe deze fantastische samenwerking tot stand is gekomen. Met meer dan 30 regionale en nationale organisaties, maar ook met een aantal deelnemende landen zijn we tot een schitterend concept gekomen. Momenteel bevinden we ons in de uitvoerende fase”, aldus Beck.
....
Na een presentatie van hoofdontwerper Jean Henkens – landschapsarchitect van Center Parks – werd een bezoek gebracht aan deze bijzondere kas.
Ook voor kinderen is Tropical Treasures een bijzondere beleving. In de junglekas gaan zij op zoek naar de koning van de jungle. Dit doen ze door geheime codes te kraken, raadsels op te lossen en opdrachten te vervullen. In de tropische schatkamer van de Floriade wonen 3 verschillende volksstammen. 

Bron en hele artikel: Roerdal Journaal

Wilt u naar de floriade: Verblijf dan op Center Parcs en krijg onbeperke toegang tot de floriade