Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 21 september 2012

3D dessert bij Albron Center Parcs


Albron & Unilever Food Solutions hebben een ludieke manier bedacht om de desserts bij Center Parcs extra onder de aandacht te brengen. In 10 parken, zowel in Nederland als België, worden de Alsa desserts geserveerd op een moderne manier; compleet met bijbehorende bril kunnen de gasten genieten van een 3D dessert.

Na een traject waarin nauw samengewerkt is, hebben Albron & Unilever Food Solutions 2 verschillende varianten van het 3D dessert gemaakt, één voor kinderen waarop het lijkt alsof ze buiten in het gras een toetje mogen eten en een volwassen variant waarmee de gast zich in de jungle waant!

Nick Harmsen, Formule Manager Albron Center Parcs: 'Ik ben nú al heel enthousiast over het 3D-dessert. Weer eens echt iets innovatiefs van Unilever. Zeker onze jonge gasten zullen dit erg leuk vinden. En als wij hen kunnen enthousiasmeren heeft dat vaak ook direct effect op de beleving van de ouders. Dat wordt lachen, gieren brullen in onze restaurants. En waarschijnlijk ook meer omzet draaien, want daar doen we het natuurlijk voor!'

Bron: Unilever Food Solutions