Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 24 oktober 2012

Superverwendag voor veertienjarige Amber


De veertienjarige Amber Verheezen uit Emmeloord kan terug kijken op een superwendag. Zij en haar gezin namen vandaag deel aan een 'Super Opkikkerdag'. De Eemhof in Zeewolde was door Stichting Opkikker voor een dag omgetoverd tot een Opkikkerland.
Doel was om ruim 55 kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn en volop te laten genieten van alles dat ze leuk vinden.

Om ieder zijn eigen Opkikkerdag te laten beleven, zijn alle deelnemers vooraf gepolst wat zij en hun gezinsleden leuk vinden. Tijdens de dag bleef het echter tot kort voor de desbetreffende activiteit een verrassing voor Amber en haar familie over wat ze gingen doen. De chronisch zieke Amber begon met het verzorgen van paarden en paardrijden. Daarna mochten zij in een helikopter vliegen en een brandje blussen met de brandweer. Na de lunch bereidde het gezin lekkere gerechten als kok en gingen ze lasergamen in een ruimteschip. Ze sloten de dag af met een ontspannen beautybehandeling in de beautysalon. Als afsluiting van de feestdag traden diverse artiesten traden op voor de ruim 55 gezinnen.

Bron en hele artikel: De Stentor