Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 16 januari 2014

Spaar voor hoge korting bij Center Parcs bij C1000

c1000 sparen korting Center Parcs www.centerparcs.nl/c1000verblijf
Klanten van C1000 kunnen vanaf vandaag sparen voor korting op een verblijf bij Center Parcs.

Bij besteding van €10 bij C1000 krijgt de klant een spaarzegel. Een volle spaarkaart met vijftien zegels geeft recht op korting op een verblijf bij Center Parcs. De reductie kan oplopen tot vijftig procent en is geldig bij parken zowel in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Ook kan er gespaard worden voor korting op een dagje zwemmen in het zwemparadijs Aqua Mundo van Center Parcs.

bekijk de commericial met Cas Jansen en Jack Wouterse

Commercial
De commercial rond deze actie wordt vanaf dinsdag 21 januari uitgezonden. Klanten kunnen tot en met 11 februari zegels sparen. Een verblijf in één van de parken kan tot en met 15 april geboekt worden. Kaartjes voor de Aqua Mundo zijn tot en met 6 juli te reserveren.
  • Midweek of Weekend tot 50% kortingBij 15 spaarzegels ontvangt u één Center Parcs voucher voor een weekend- of midweekverblijf voor een vaste lage prijs. Uw korting kan hierbij oplopen tot € 440,-:
    Een verblijf met korting reserveert u via www.centerparcs.nl/c1000verblijf
  • 40% korting op zwemmen
    Bij 5 spaarzegels ontvangt u één Center Parcs zwembadvoucher voor 40% korting op een dagticket tot een Center Parcs Aqua Mundo (tot maximaal 4 personen).
    Let op: indien u hier gebruik van wilt maken, dan dient u uw bezoek vooraf via www.centerparcs.nl/c1000zwemmen te reserveren.
Bron: o.a distrifood