Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 21 januari 2014

Samen op weekend met de hele familie dankzij de nieuwste Pack&Go Familiereünie

Grote familie, grootse herinneringen dankzij de nieuwste Pack&Go Familiereünie.

Viert je familie binnenkort een jubileum? Sta je voor een belangrijke verjaardag? Of willen jullie gewoon de familiebanden aanhalen? Een weekendverblijf met 10 tot 18 familieleden is nog leuker met Pack&Go Familiereünie van Center Parcs. In dit nieuwe pakket zitten 3 of 4 cottages en vele leuke extra’s. Maak een weekend echt tijd voor elkaar om samen gezellig te koken, op restaurant te gaan, te wandelen, te zwemmen en voor andere groepsactiviteiten, waar jullie anders geen tijd voor vinden. Straffe familieverhalen, die nog lang worden naverteld, ontstaan vanzelf als je erop uit trekt met de hele familie bij Center Parcs.

Een weekend genieten met de hele familie
Het plezier begint al bij het boeken. Met Pack&Go Familiereünie kies je gratis de voorkeursligging van de 3 of 4 cottages. Zo kunnen jullie makkelijk genieten van samen ontbijten, kokkerellen en de (klein)kinderen die samen spelen. Toch krijgt iedereen voldoende rust en privacy, want elk gezin heeft zijn eigen cottage. Elke ochtend bezorgen we verse broodjes ‘thuis’ aan de cottages. En bij aankomst ontvangen jullie meteen een gratis welkomstpakket met de basisboodschappen. Erg handig, zo hoeft er niemand meteen te gaan winkelen. Wat doen jullie eerst? Een verkwikkende duik in het tropische zwembad
Aqua Mundo, rustig relaxen in de wellness, met de kleinkinderen eendjes voeren aan de vijver of wat lezen in de knusse living van de cottage? Niets moet en alles mag bij Center Parcs. Zo genieten jullie maximaal van elke minuut van het familieweekend!

Bron en hele artikel: Close up Online