maandag 22 september 2014

Vanaf 6 oktober Evergreenz op Huttenheugte

Evergreenz
ALL YOU CAN EAT - Dinerbuffet

Iedere dag van alles het beste voor iedereen? Puur genieten van lekkere en gezonde gerechten in een bijzondere rustieke landelijke sfeer. Het voormalige The Market Restaurant heeft  een ware metamorfose ondergaan en is compleet verbouwd.

Waar heeft u vandaag zin in? Een lekkere salade, vlees of vis, frites of soep? Of misschien wilt u iets nieuws proberen? Kiezen is niet nodig. Onze chef-koks verrassen u elke dag opnieuw met een uitgebreid dinerbuffet met wisselende specialiteiten en gerechten.

Voor onze kleine gasten staat er elke avond een kinderbuffet klaar. Ze kunnen zelf opscheppen wat ze lekker vinden! Inclusief allerlei lekkere toetjes, een heuse chocoladefontein en... ijs om zelf te tappen! Dat wordt smullen!
In de Tuf Tuf Club kunnen kinderen zich prima vermaken met knutselen, leuke kinderspelletjes of ravotten! Er is ook een heuse speeltractor!

Prijzen dinerbuffet
Volwassenen € 25,95
Kids 3-12 jaar € 9,95
Kids 0-2 jaar gratis

Evergreenz
ALL YOU CAN EAT - Ontbijtbuffet

In Evergreenz kunt u ook dagelijks terecht voor een uitgebreid ontbijt. Het gevarieerde ontbijtbuffet biedt u tal van gerechten zoals vers gebakken broodjes, croissants, meergranen broden, fruit, kaas- en vleeswaren, vers gebakken eitjes met spek, roerei, worstjes, suikerwafels, muffins, yoghurt met diverse soorten muesli, kwark met fruit en ga zo maar door. Het zal u aan niets ontbreken!  
Koffie, thee en diverse sappen zijn inbegrepen. Dat is pas een goed begin van de dag!

Prijzen ontbijtbuffet
Volwassenen € 12,50
Kids 3-12 jaar € 6,50
Kids 0-2 jaar gratis

Bron: CP Huttenheugte