Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 20 juli 2015

Center Parcs’ nieuwe activiteiten voor Teens: cool voor iedereen!

Tieners willen op vakantie hun eigen ding doen. En u houdt graag een oogje in het zeil. Bij Center Parcs zijn er vele mogelijkheden speciaal voor tieners, maar ook veel activiteiten om samen te doen. Opgepast voor chantage: “Ik ga alleen mee als we weer naar Center Parcs gaan!”

Adrenalinekick
De ideale vakantie met tieners is wanneer ze zelf hun ding kunnen doen, maar ook samen met het gezin gave momenten beleven.
Center Parcs biedt activiteiten die gegarandeerd een adrenalinekick geven, zoals bodysurfen op de Flow Rider, afdalen van de snelste, hoogste en leukste glijbanen of springen van een hoge toren op een luchtkussen, de ”Tower Jump”.
Maar soms is er ook behoefte om lekker te chillen met leeftijdsgenoten op een eigen plek. Dit kan in de HangOuts, de perfecte locatie waar de jongeren hun skills tonen: hun eigen gemixte muziek op de outdoor DJ Booth,  of hun voetbalkunsten met de interactieve voetbalmuur.

Nieuw: Center Parcs Academy biedt sinds begin dit jaar activiteiten voor alle leeftijden om op vakantie uw talenten te ontplooien. Er zijn ook speciale activiteiten gericht op tieners…verrassend leuk om samen met pa, coole opa of tante te doen: iedereen die zich jong genoeg voelt om nieuwe ervaringen op te doen.
Een greep uit de Center Parcs Academies speciaal voor teenagers:

Geef je over aan je uitspattingen!

  • Academy: DJ - Tijdens deze academy leer je alle beginselen om een super DJ te worden. Hierna hebben de jump start, beat matching en het inmixen geen geheimen meer voor jou. Ieder zijn eigen favoriete mix!
  • Academy: Graffiti – Leer mooie bubble letters of strakke blockbusters te maken. Eerst alle stijlen uitproberen en daarna je eigen coole stijl creëren. Geef je over aan je uitspattingen, taggen mag!
  • Academy: 3D Printen - Heb je altijd al uit willen proberen hoe dat werkt? Maak je eigen, zelfgemaakte ontwerp in 3D, de perspectieven zijn onbegrensd!
  • Academy: Video Experience - Ontdek de fascinerende wereld van video. De digitale mogelijkheden zijn eindeloos, bijvoorbeeld voor de sociale media of voor je eigen website.